I år blir det inga som helst kompromisser med den årliga sommarfest jag brukar anordna. Det är helt enkelt dags för nya och skärpta rutiner i den här frågan, inget snack så är det bara. Jag vill under inga som helst omständigheter se en upprepning av den katastrof som inträffade på kräftskivan förra året så hela vodkabålen som innehöll flera liter förstklassig och specialimporterad sprit regnade bort. Dessutom fick Dj:n en hel del av sin utrustning totalförstörd och gissa vem som fick betala det. Nej, något sådant får bara inte hända en gång till, det skulle innebära slutet för min verksamhet på det här området. I år tar jag inga risker. Därför tänker jag köpa in ett ordentligt, lyxigt, snyggt men framför allt garanterat vattentätt partytält. Då borde jag vara säker på att inget förstörs av ett plötsligt regnfall eller något annat jobbigt i den stilen. Jaja, börjar det blåsa orkanvindar kan jag förstås inte göra så mycket men det är heller inte särskilt sannolikt.