Något är fel. Jag känner det. I flera veckor nu har jag haft något djävulskt ont i nacken. Smärtan är snudd på outhärdlig och skapar allvarliga problem på i princip alla områden av mitt liv, både professionell och privat. Jag står faktiskt inte ut med det här länge till. Vad som är konstigt är att jag inte för mitt liv kan räkna ut vad som egentligen har orsakat dessa förfärliga nacksmärtor. Det finns liksom ingen uppenbar eller ens logisk förklaring. Jag håller inte på med någon våldsam kampsport där folk håller på och nacksvingar varandra till höger och vänster och ingen har applicerat ett något dödlås(som enligt min uppfattning är vanligt förekommande i en del kampsporter) runt min hals. Nu spelar det förstås mindre roll vad som är orsaken till problemet. Jag vill bara bli av med eländet så fort som möjligt. Just nu lutar det åt att jag letar upp någon som är skicklig på massage Stockholm. Får hoppas att det funkar bara, har jag otur krävs det än mer radikala metoder.