Om ett par månader fyller en av mina äldsta och bästa vänner jämnt. Nu vill jag inte säga hur mycket eftersom de skulle ge en otillbörlig ledtråd till ungefär gammal jag är och det vill jag verkligen undvika så långt det bara är möjligt. Hur som helst så måste den här festen bli helt perfekt. Vi talar faktiskt om en person som kanske är min bäste vän och överlag en otroligt bra kille. På grund av hans bra kille egenskaper kommer dyka upp ganska många eller snarare väldigt många människor på tillställningen. Jag skulle gissa på närmare 300 faktiskt. Därför kommer vi behöva en ganska stor eller snarare riktigt stor festlokal Stockholm för att kunna hysa in alla. Självklart måste det också finnas en rejäl bar och skickliga yrkesmänniskor som kan sköta den. Naturligtvis ska lokal ligga förhållandevis avskilt eftersom jag räknar med att det blir röj utav vara den, ett riktigt sjöslag helt enkelt. Men det borde väl inte vara så svårt att skaffa fram en sådan tycker jag. Helst vill jag att lokalen ligger förhållandevis centralt, det vore onekligen bäst så, men jag kan kompromissa en aning på den punkten i värsta fall.