Under den gångna månaden har jag funderat seriöst och intensivt på att bygga upp en magnifik och helst storslagen konstsamling. Frågan är bara om jag verkligen har råd med ett sådant projekt, min ekonomi är väl inte helt solid för tillfället. Så jag kommer knappast ha möjlighet att hänge mig åt någon konstshopparfrossa av manisk intensitet, något sådant kommer inte att gå. Men jag kanske kan ta det hela ett steg i taget och köpa något fint genom en konstauktion på nätet här och något annat månaden efter. Det känns överlag som ett betydligt rimligare tillvägagångssätt, så är det sannerligen. Nu hindrar inte detta att jag gärna skulle vilja köpa allt på en och samma gång, men man kan ju som bekant inte få precis som man vill hela tiden dessvärre. Detta känner jag mycket väl till vid det här laget och jag känner även mina begränsningar numera efter en del nyttiga erfarenheter.